Программа Выставки

  11 вересня 2024 року  

Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ProStorExpo»

Конференція

10.20Відкриття Конференціі
10.30Виживання та робота в олійно жировій галузі, яка була спричинена війною. Шляхи виходу з кризи.Доповідач:

Капшук Степан Павлович

Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром»

11.00Спалювання біопалива – іновації з досвіду.Фаренюк Юрій Володимирович

Директор ТОВ ТЕФФ

11.30Як діджитал допомагає агробізнесу.

Павлов Ігор

Продакт менеджер

ТОВ Діджитал інвест адвайзор

12.00Конфененція «Енергоефективність та відновлювана енергетика»Доповідач

Iрена Брик

Компанія ISO Company

12.30Кава Пауза
13.00«Впровадження у промислових умовах техніки та технології виробництва ферментованих напоїв на основі чайного грибу типу  Комбуча».Доповідач

Удодов Сергій Олександрович

к.т.н., доцент НУХТ

13.30Біогазові станції всіх потужностей для переробки й утилізації всіх відходів домогосподарств, малих і середніх підприємств АПК промисловості.

Доповідач:

Сидорчук Ольга

Директор Компанії «Agrobiogas»

14.00Практика оптимальної реалізації великомасштабних проектів олійноекстракційних заводів.Доповідач

Вусик Андрій Андрійович

Заступник генерального директора Myande Group Co, LTD по Україні.

14.30Кава Пауза
15.00Презентація Компанії «Huatai Machinery» : обробка та пресування олійних культур, видобуток олії, проект переробки олії та фракціонування олії, проект конвеєрного обладнання, кукурудзяне борошно, крупи, зародкові фрезерні верстати та лінії з переробки кукурудзи, технологія біодизеля, насіння бавовни, рис, технологія висівок та соєвих білків, лінії переробки соняшникової олії.

ТОВ «Хенань Хуатай»

Доповідач

Олександр Ярош

 

15.30Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях Доповідач

Роїк Микола Володимирович

Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ

16.00«Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу» Доповідач

доцент Романовська Тетяна Іванівна

Національний університет харчових технологій

16.30Використання амарантової олії у дитячому харчуванні. Доповідач:

Точкова Оксана Василівна

Доцент НУХТ, кафедра технології консервування

Наши менеджеры будут рады помочь Вам!

Участники и Партнеры

Без назви-1
Без назви-1
Без назви-1
352x190
Без назви-1
352х190
352х190
Без назви-1
352х190
352х190
352х190
352х190
банер 352х190
352х190
352х190
352х190 AmarantBio22 (1)
ТПП Італії
Термопром
Агробіогаз
Сортировочніе машины
Муанде груп
Huatai
VetterTec GmbH
Системи модерні складів
Рига Хліб
Ілмакс
LogoЛОГО АЛСІ Хром
11
Covek
АТЛ Украина

Хотите принять участие в выставке?