21 по 22 вересня 2022 року
Міжнародна агропромислова виставка-форум з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ProStorExpo»
Це об’єднуючий комплекс інноваційних рішень на стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування продукції сільського господарства.
Виставка гуртує ключових гравців агропромислового комплексу у форматі спеціалізованого заходу. Створені оптимальні умови для ефективного діалогу між виробниками обладнання та техніки, посівних матеріалів та засобів захисту рослин; спеціалістами галузі, представниками влади, з метою обміну досвідом, налагодження ділових контактів та підписання контрактів.
У рамках виставки:
Міжнародній агропромисловий форум
Тематика форуму:
- Законодавчі зміни в українському регуляторному просторі (ЕВА)
– контроль обігу та обмеження використання трансжирів;
– процедура універсального йодування солі;
– оновлення нормативної бази по харчуванню дітей у закладах з урахуванням функціонального
харчування;
– маркування харчової продукції – крок назустріч безпеці споживачів.
- Законодавчо-нормативна база щодо виробництва, обігу та маркування на споживчому ринок харчової продукції: практика ЄС та України (Геннадій Кузнєцов, голова Ліги виробників харчових продуктів)
- Фальсифікація харчових продуктів в Україні: стан, проблеми, загрози (Наталія Притульська, перший проректор Київського національного торговельно-економічного університету, президент ВФС “ПУЛЬС”)
- Огляд позиціювання екологічно відповідального виробника інгредієнтів та кінцевих харчових продуктів та маркування (Nestle)
– відповідь на попит клієнтів на безпечні, природні, соціальні та екологічно відповідальні продукти та
виробництва;
– впровадження спільного проекту між 5 компаніями з метою вдосконалення процесів та загального
ланцюжка поставок;
– залучення індустрії та академічних знань для забезпечення кінцевих результатів, що адаптовані до
галузі та визнані зовнішніми експертами;
– важливість узгодження з тенденціями сталого розвитку для задоволення потреб споживачів.
- Дослідження: використання стічних вод олійного виробництва та листя як сільськогосподарського продукту в різних секторах виробництва (Кернел)
– аналіз відходів нафти, сточних вод виробництва, листя та шроту з виробництв, розташованих в різних
географічних районах України;
– оцінка біоактивних сполук у відходах ланцюга постачання рослинної олії.
- Огляд: Як інновації від інгредієнтів до упаковки не тільки повинні узгоджуватися з мега-тенденціями, але також бути придатними для використання (Іммер Груп)
– досягнення лояльності клієнтів шляхом визнання керівництва для забезпечення сталого розвитку.
- Технології виробництва функціональних продуктів та доказова база впливу їх на стан здоров’я споживачів (Андрій Шведов, ГС «Українська Асоціація Функціонального харчування»)
– іновації створення «їжи в капсулі»;
– дотримання стандартів їарчової галузі та GMP;
– доклінічні та клінічні дослідження впливу продукції на індикатори стану здоров’я
(дизайн та доказовість).
- Цифрові технології охорони здоров’я як каталізатор персоналізованого харчування (Fozzy Group)
– висвітлення сучасних тенденцій у сфері цифрового здоров’я та вивчення того, чому персоналізація
є логічним продовженням супроводу споживачів;
– персоналізована медицина як першопроходець для персоналізованого харчування: що може
отримати галузь харчування від фармацевтичної індустрії?;
– “Кількісний Я-Споживач” і “Оптимізований Я-Споживач” як “Кінець Середньостатистичного”:
що означає подальша персоналізація для всіх зацікавлених сторін?
- Збір даних та роль медичних професіоналів (Центр громадського здоров’я МОЗ України)
– що необхідно для створення нових продуктів і технологій, які повинні бути прийняті та
рекомендовані медичними експертами;
– розуміння того, чому компаніям потрібні медичні експерти як частина наукових та
інформаційних команд;
– огляд еволюційної ролі персоналізованої технології харчування у втручанні в сферу охорони здоров’я.
- Free-From-Food дієти як тенденція способу життя (Ольга Наумова)
– дослідження можливостей, які несе тенденція до дієти для харчової промисловості, та перегляд
потенційних ризиків з точки зору здоров’я та харчування;
– оцінюючи тенденції Free-From-Food дієт, і причини, чому споживачі зацікавлені в різних видах
Free-From-Food дієти;
– потенціалі зростання Free-From-Food дієт (Gluten-Free, Lactose-Free, Caseine-Free, FODMAP).
- Free-From-Food вимоги та претензії до алергенів: належне використання Free-From-Food вимог по відношенню до харчових алергенів і огляд європейського регулювання і майбутніх змін (Ольга Донцова)
– огляд еволюції норм щодо харчових алергенів і специфічних продуктів для людей з харчовою алергією;
– переглядайте світогляд для створення обгрунтованої претензії;
– обговорення майбутнього законодавства про алергени та глобальний огляд регулювання вільних від
алергенів вимог за межами Європи.
- Інновації продуктів харчування для задоволення зростаючого попиту на продукти Free-From-Food (безглютенові, зернові та безцукрові технології) (Світлана Краєвська, НУХТ)
– визначення інноваційного використання альтернативних видів борошна, підсолоджувачів та
немолочних інгредієнтів для заміни традиційних харчових продуктів на основі зерна;
– підхід «поза коробкою» до виробництва продуктів харчування, призначених для задоволення
зростаючого попиту на Free-From-Food дієтичні продукти;
– підвищення розуміння споживачів, які вирішили використовувати Free-From-Food дієти для здоров’я та способу життя.
- Управління якістю на основі ризиків: цілісний підхід до успішного загального управління (Інтерстарч Груп)
– чи можна керувати якістю на основі аналізу ризиків в унікальних точках продажу?;
– чи залишаються нішевими «продукти для здоров’я», чи вони тепер є масовими продуктами, які
підпадають під ті самі процедури, що й поставки масового ринку?;
– як управління якістю на основі оцінки ризику залучає всю організацію (а не тільки виробничу частину)
до своєї концепції HACCP?
- Досягнення високого рівня безпечності харчових продуктів та готовності до співпраці з боку Вашого постачальника або партнера (ВГО «Споживча Довіра»)
– вивчення того, яким чином оцінка програм безпеки харчових продуктів та санітарії постачальника або
співвиробника може допомогти визначити надійність харчової безпеки;
– перегляд інструментів та підходів для оцінки зобов’язання постачальника або співвиробника виробляти
безпечні продукти харчування;
– досягнення високого рівня безпечності харчових продуктів та регуляторної довіри;
– подолання якісних перешкод при роботі з контрактними виробниками та пакувальниками.
- «Сильные семена – семена XXI века» (щадящая пофракционная подготовка сильных семян любых с/ж культур)
Доповідач: Фадєєв Леонід Васильович
Директор ТОВ «Завод «Фадєєв Агро»
16. «Комплекс “МініСофт Урожай”: додатковий дохід від застосування новітніх технологій при збиранні урожаю ягід, фруктів та овочів»
Директор ТОВ «МініСофт» Вашковський Василь Вікторович
Спеціальні гості:
ГОРАН ОБРАДОВИЧ (Італія)
В даний час генеральний директор компанії PIGO. PIGO пропонує високотехнологічне обладнання для
заморожування, сублімаційного сушіння і сушіння, а також лінії для переробки фруктів і овочів.
- ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ І ЗАМОРОЖУВАННЯ PIGO FOOD
Індивідуальна швидкої заморозки (IQF) – метод заморозки, відповідний для індивідуальної швидкої
заморозки фруктів і овочів на основі псевдоожиження.
- EFD – ВЛАСНА сублімаційними ТЕХНОЛОГІЯ СУШІННЯ, що забезпечує найвищу якість лиофилизированного продукту.
- СПІРАЛЬНА ЗАМОРОЖУВАННЯ – підходить для заморожування важких продуктів, таких як рибні і м’ясні продукти, хлібобулочні і борошняні вироби, упаковані продукти і т. д.
МЕЧИСЛАВ ДУРАЙ (Польща)
Написання бізнес-планів для отримання грошей ЄС в різних сферах: аграрної, будівельної та інш.
У програмі лекції:
- Навчання пошуку нормативної бази
- Для кого їх видають і скільки виділяють
- Як правильно готувати документи
- Терміни реалізації даних проектів
(Подарункова інформація – ДИСК зі зразком реалізованого проекту з будівництва фабрики в Польщі, і договір послуг на підготовку бізнес-плану.)
ІГОР ЯСЬКО (адвокат, керівник практики корпоративного права та безпеки бізнесу, керуючий партнер Юридичної компанії «WINNER») та ІРИНА БОНДАРЕНКО (керівник практики земельного та аграрного права Юридичної компанії «WINNER»):
- Страхування врожаю та посівів: плюси та підводні камені.
- Як отримати страхові виплати та довести страховий випадок.
- Аграрні розписки як платіжний інструмент та засіб захисту від шахрайства та рейдерства.
- Особливості підписання договорів з переробниками та експортерами.
- Економічна безпека аграрних підприємств.
Наукова – конференція
«Сучасні технології вирощування, збору, зберігання сільськогосподарської продукції»
за участю іноземних компаній (організаторами виступають НААНУ).
Дегустаційні заходи.
Виставка-ярмарок органічної продукції рослинництва та консервації.
Сподіваємося на співпрацю
Дирекція виставково-конгресової діяльності ТОВ СП Агроінком