Программа Выставки

 13 по 14 лютого 2020 року  

Міжнародна агропромислова виставка-форум з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції «ProStorExpo»

Це об’єднуючий комплекс інноваційних рішень на стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування продукції сільського господарства.

Виставка гуртує ключових гравців агропромислового комплексу у форматі спеціалізованого заходу. Створені оптимальні умови для ефективного діалогу між виробниками обладнання та техніки, посівних матеріалів та засобів захисту рослин; спеціалістами галузі, представниками влади, з метою обміну досвідом, налагодження ділових контактів та підписання контрактів.

ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ:

  • сучасні технології вирощування, збору та зберігання с/г продукції;
  • обладнання для переробки с/г продукції;
  • обладнання для зберігання с/г продукції;
  • GPS навігація для сільского господарства;
  • системи точного землеробства;
  • агронавігація;
  • прилади для вимірювання площі полів;
  • краплинне зрошення;
  • системи крапельного поливу;
  • ангари, сховища, укриття, споруди, що швидко монтуються (каркасні, без каркасні, вмонтовані);
  • засоби тимчасового зберігання с/г продукції;
  • сушарки с/г продукції;
  • сортування, упаковка, технології та обладнання для обробки с/г продукції після збирання;
  • тара (упаковка с/г продукції);
  • техніка для транспортування с/г продукції;
  • вантажно-підйомна техніка;
  • вагове обладнання;
  • лабораторне обладнання та методика аналізу сільськогосподарської продукції та сільськогосподарських угідь;
  • лабораторне обладнання для перевірки с/г сировини та продукції;
  • безпілотні літальні апарати;
  • посівний матеріал;
  • саджанці;
  • засоби захисту рослин (органічні засоби захисту рослин);
  • добрива; обладнання та механізми для виробництва добрив;
  • сучасні сорти овочів і фруктів;
  • нові сорти і гібриди овочевих культур;
  • нові технології зберігання овочів та фруктів; енергоощаднi технологiї;
  • оригiнальне насiння овочевих i баштанних рослин;
  • переробка та зберігання овочів, фруктів, ягід; обладнання для переробки овочів, фруктів, ягід; сушіння овочів, фруктів, ягід;
  • охолодження, зберігання та консервування (консервні заводи);
  • холодильне обладнання;
  • обладнання для збору, зберігання та переробки винограду та виробництва вин;
  • пивоваріння, обладнання для переробки хмелю, солоду;
  • органічна продукція рослинництва;
  • бджільництво, обладнання, прилади та механізми для переробки меду;
  • тваринництво – скотарство, свинарство, птахівництво, вівчарство;
  • переробка молока та виробництво молочної продукції;
  • переробка та зберігання м’яса: свинина, яловичина, баранина;
  • технологія м’яса та м’ясних продуктів;
  • виробництво м’яса птиці. Птахо комплекси;
  • обладнання для обробки, переробки та зберігання рибної продукції;
  • обладнання для виробництва макаронних виробів;
  • обладнання для виробництва чіпсів;
  • деревообробка (обробка лісоматеріалів);
  • водокористування, охорона та відтворення водних ресурсів;
  • меліорація земель;
  • новітні технології водогосподарських систем;
  • біоенергетика, енергія довкілля; альтернативні види палива;
  • агроекономіка; інформаційні технології.

У рамках виставки:

Міжнародній агропромисловий форум

Тематика форуму:

  1. Законодавчі зміни в українському регуляторному просторі (ЕВА)

– контроль обігу та обмеження використання трансжирів;

– процедура універсального йодування солі;

– оновлення нормативної бази по харчуванню дітей у закладах з урахуванням функціонального

харчування;

– маркування харчової продукції – крок назустріч безпеці споживачів.

  1. Законодавчо-нормативна база щодо виробництва, обігу та маркування на споживчому ринок харчової продукції: практика ЄС та України (Геннадій Кузнєцов, голова Ліги виробників харчових продуктів)

 

  1. Фальсифікація харчових продуктів в Україні: стан, проблеми, загрози (Наталія Притульська, перший проректор Київського національного торговельно-економічного університету, президент ВФС “ПУЛЬС”)

 

  1. Огляд позиціювання екологічно відповідального виробника інгредієнтів та кінцевих харчових продуктів та маркування (Nestle)

– відповідь на попит клієнтів на безпечні, природні, соціальні та екологічно відповідальні продукти та

виробництва;

– впровадження спільного проекту між 5 компаніями з метою вдосконалення процесів та загального

ланцюжка поставок;

– залучення індустрії та академічних знань для забезпечення кінцевих результатів, що адаптовані до

галузі та визнані зовнішніми експертами;

– важливість узгодження з тенденціями сталого розвитку для задоволення потреб споживачів.

  1. Дослідження: використання стічних вод олійного виробництва та листя як сільськогосподарського продукту в різних секторах виробництва (Кернел)

– аналіз відходів нафти, сточних вод виробництва, листя та шроту з виробництв, розташованих в різних

географічних районах України;

– оцінка біоактивних сполук у відходах ланцюга постачання рослинної олії.

  1. Огляд: Як інновації від інгредієнтів до упаковки не тільки повинні узгоджуватися з мега-тенденціями, але також бути придатними для використання (Іммер Груп)

– досягнення лояльності клієнтів шляхом визнання керівництва для забезпечення сталого розвитку.

  1. Технології виробництва функціональних продуктів та доказова база впливу їх на стан здоров’я споживачів (Андрій Шведов, ГС «Українська Асоціація Функціонального харчування»)

– іновації створення «їжи в капсулі»;

– дотримання стандартів їарчової галузі та GMP;

– доклінічні та клінічні дослідження впливу продукції на індикатори стану здоров’я

(дизайн та доказовість).

  1. Цифрові технології охорони здоров’я як каталізатор персоналізованого харчування (Fozzy Group)

– висвітлення сучасних тенденцій у сфері цифрового здоров’я та вивчення того, чому персоналізація

є логічним продовженням супроводу споживачів;

– персоналізована медицина як першопроходець для персоналізованого харчування: що може

отримати галузь харчування від фармацевтичної індустрії?;

– “Кількісний Я-Споживач” і “Оптимізований Я-Споживач” як “Кінець Середньостатистичного”:

що означає подальша персоналізація для всіх зацікавлених сторін?

  1. Збір даних та роль медичних професіоналів (Центр громадського здоров’я МОЗ України)

– що необхідно для створення нових продуктів і технологій, які повинні бути прийняті та

рекомендовані медичними експертами;

– розуміння того, чому компаніям потрібні медичні експерти як частина наукових та

інформаційних команд;

– огляд еволюційної ролі персоналізованої технології харчування у втручанні в сферу охорони здоров’я.

  1. Free-From-Food дієти як тенденція способу життя (Ольга Наумова)

– дослідження можливостей, які несе тенденція до дієти для харчової промисловості, та перегляд

потенційних ризиків з точки зору здоров’я та харчування;

– оцінюючи тенденції Free-From-Food дієт, і причини, чому споживачі зацікавлені в різних видах

Free-From-Food дієти;

– потенціалі зростання Free-From-Food дієт (Gluten-Free, Lactose-Free, Caseine-Free, FODMAP).

  1. Free-From-Food вимоги та претензії до алергенів: належне використання Free-From-Food вимог по відношенню до харчових алергенів і огляд європейського регулювання і майбутніх змін (Ольга Донцова)

– огляд еволюції норм щодо харчових алергенів і специфічних продуктів для людей з харчовою алергією;

– переглядайте світогляд для створення обгрунтованої претензії;

– обговорення майбутнього законодавства про алергени та глобальний огляд регулювання вільних від

алергенів вимог за межами Європи.

  1. Інновації продуктів харчування для задоволення зростаючого попиту на продукти Free-From-Food (безглютенові, зернові та безцукрові технології) (Світлана Краєвська, НУХТ)

– визначення інноваційного використання альтернативних видів борошна, підсолоджувачів та

немолочних інгредієнтів для заміни традиційних харчових продуктів на основі зерна;

– підхід «поза коробкою» до виробництва продуктів харчування, призначених для задоволення

зростаючого попиту на Free-From-Food дієтичні продукти;

– підвищення розуміння споживачів, які вирішили використовувати Free-From-Food дієти для здоров’я   та способу життя.

  1. Управління якістю на основі ризиків: цілісний підхід до успішного загального управління (Інтерстарч Груп)

– чи можна керувати якістю  на основі аналізу ризиків в унікальних точках продажу?;

– чи залишаються нішевими «продукти для здоров’я», чи вони тепер є масовими продуктами, які

підпадають під ті самі процедури, що й поставки масового ринку?;

– як управління якістю на основі оцінки ризику залучає всю організацію (а не тільки виробничу частину)

до своєї концепції HACCP?

  1. Досягнення високого рівня безпечності харчових продуктів та готовності до співпраці з боку Вашого постачальника або партнера (ВГО «Споживча Довіра»)

– вивчення того, яким чином оцінка програм безпеки харчових продуктів та санітарії постачальника або

співвиробника може допомогти визначити надійність харчової безпеки;

– перегляд інструментів та підходів для оцінки зобов’язання постачальника або співвиробника виробляти

безпечні продукти харчування;

– досягнення високого рівня безпечності харчових продуктів та регуляторної довіри;

– подолання якісних перешкод при роботі з контрактними виробниками та пакувальниками.

  1. «Сильные семена – семена XXI века» (щадящая пофракционная подготовка сильных семян любых с/ж культур)

Доповідач: Фадєєв Леонід Васильович

Директор ТОВ «Завод «Фадєєв Агро»

16. «Комплекс “МініСофт Урожай”: додатковий дохід від застосування новітніх технологій при збиранні урожаю ягід, фруктів та овочів»

– зміна технології збору урожаю для підвищення продуктивності праці працівників та отримання додаткового доходу;
– облік зібранної продукції та її логістика;
– облік зібраного працівниками і нарахування їм зарплат без проблем і мороки;
– використання спеціалізованої програми “МініСофт Урожай” для організації та контролю процесу збирання врожаю.

Директор  ТОВ «МініСофт» Вашковський Василь Вікторович  

Спеціальні гості:

ГОРАН ОБРАДОВИЧ (Італія)

В даний час генеральний директор компанії PIGO. PIGO пропонує високотехнологічне обладнання для

заморожування, сублімаційного сушіння і сушіння, а також лінії для переробки фруктів і овочів.

  • ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ І ЗАМОРОЖУВАННЯ PIGO FOOD

Індивідуальна швидкої заморозки (IQF) – метод заморозки, відповідний для індивідуальної швидкої

заморозки фруктів і овочів на основі псевдоожиження.

  • EFD – ВЛАСНА сублімаційними ТЕХНОЛОГІЯ СУШІННЯ, що забезпечує найвищу якість лиофилизированного продукту.
  • СПІРАЛЬНА ЗАМОРОЖУВАННЯ – підходить для заморожування важких продуктів, таких як рибні і м’ясні продукти, хлібобулочні і борошняні вироби, упаковані продукти і т. д.

МЕЧИСЛАВ ДУРАЙ (Польща)

Написання бізнес-планів для отримання грошей ЄС в різних сферах: аграрної, будівельної та інш.

У програмі лекції:

  1. Навчання пошуку нормативної бази
  2. Для кого їх видають і скільки виділяють
  3. Як правильно готувати документи
  4. Терміни реалізації даних проектів

(Подарункова інформація – ДИСК зі зразком реалізованого проекту з будівництва фабрики в Польщі, і договір послуг на підготовку бізнес-плану.)

ІГОР ЯСЬКО (адвокат, керівник практики корпоративного права та безпеки бізнесу, керуючий партнер Юридичної компанії «WINNER») та ІРИНА БОНДАРЕНКО (керівник практики земельного та аграрного права Юридичної компанії «WINNER»):

  • Страхування врожаю та посівів: плюси та підводні камені.
  • Як отримати страхові виплати та довести страховий випадок.
  • Аграрні розписки як платіжний інструмент та засіб захисту від шахрайства та рейдерства.
  • Особливості підписання договорів з переробниками та експортерами.
  • Економічна безпека аграрних підприємств.

Станом на 2019  рік неофіційні джерела оприлюднюють такі дані: з 2013 р. в Україні зафіксовано 1690 рейдерських захоплень, з них 539 – за останні 1,5 року. Найбільша кількість рейдерських атак сталася у 2017 р. – 414. Найменша кількість захоплень зафіксована у 2014 р. – 234. Конкуренти, колишні партнери й ображені співробітники не збираються нехтувати Вашими больовими точками та слабкостями.

Наукова – конференція

«Сучасні технології вирощування, збору, зберігання сільськогосподарської продукції»

за участю іноземних компаній (організаторами виступають НААНУ).

 Дегустаційні заходи.

 Виставка-ярмарок органічної продукції рослинництва та консервації.

Сподіваємося на співпрацю

Дирекція виставково-конгресової діяльності ТОВ СП Агроінком

 

Наши менеджеры будут рады помочь Вам!

Хотите принять участие в выставке?